Referanser

Macsimum har mer enn 15 års erfaring med planlegging og gjennomføring av skreddersydde fagarrangementer for bedrifter, organisasjoner og communities.

Vi legger vår stolthet i å skape en relevant og profesjonell ramme rundt ethvert arrangement, og sørge for at alle involverte får maksimalt utbytte av eventet. Med engasjement, kreativitet og kompetanse har vi bidratt til å etablere og utvikle flere internasjonale konferanser.

Her kan du lese mer om noen av de største arrangementene vi er involvert i hvert år, og som stadig vokser i omfang og renommé.

Macsimum har vært involvert i JavaZone siden oppstarten i 2002, og har bidratt til å øke antall deltakere fra 300 til mer enn 2300. Arrangementet har utviklet seg til å bli en av Europas største Java-konferanser, der billettene har blitt utsolgt hvert år de siste ti årene.

Les mer om JavaZone

Macsimum har jobbet med utviklerkonferansen NDC siden oppstarten i 2008, og bidratt til å øke antall deltakere fra 800 til 1800. Med årene har NDC blitt en ettertraktet arena for programmerere, programvarearkitekter, prosjektledere og IT-ledere fra hele verden. Konferansen arrangeres også i London, med Macsimum som eventleverandør.

Les mer om NDC

Macsimum har jobbet med NIC siden oppstarten i 2012, og har bidratt til å øke antall deltakere fra 800 til i overkant av 1200. På få år har NIC etablert seg som en av Nordens største og viktigste IT-konferanser innen IT-infrastruktur. Konferansen er svært høyt ansett internasjonalt, med tanke på både innhold og kvalitet. Konseptet NIC Masterclass har sitt utspring i konferansen, og gir fagområdet fokus gjennom hele året.

Les mer om NIC

Kunder

Kjeller Innovasjon
Crayon
Gurus of BI
JavaBin
Kodemaker
Miles
OUGN
Programutvikling
Scienta
Webstep
Inspiratour
Augmenti
Hitachi
Intility
IHF OSLO 2013
Sopra Steria
adminReferanser