Tjenester

AMacsimum planlegger og gjennomfører store og små fagarrangementer for bedrifter, organisasjoner og communities. I samarbeid med våre kunder legger vi til rette for tusenvis av timer med kompetansedeling, ideutveksling og faglig påfyll. Macsimum har en stor verktøykasse som gjør oss i stand til å planlegge og gjennomføre arrangementer på et svært høyt nivå.

Macsimum er en uvurderlig ressurs på veien mot et vellykket arrangement, enten det er snakk om et mindre event som et frokostmøte eller en stor internasjonal konferanse.

Våre dyktige og engasjerte ansatte skreddersyr hvert enkelt event, og vi legger vår stolthet i at arrangør,
deltakere og partnere skal få maksimalt utbytte av alle arrangementene der vi er involvert.

Fagarrangementer

Macsimum har i mer enn 15 år jobbet med et stort antall IT-selskaper og communities, alle med ulike mål og forutsetninger. Vi har bred erfaring og kompetanse på området, og kan tilrettelegge arrangementer for både bedrifter, organisasjoner og communities.

Vi jobber hovedsakelig med to kundegrupper:

 • Teknologibedrifter som bruker fagarrangementer strategisk som en del av sin markedskommunikasjon og kompetanseutvikling
 • Faggrupper, bransjeforeninger og frivillige organisasjoner, som ønsker å fremme en teknologi eller legge til rette for bransjeutvikling

Se våre referanser!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fagarrangementer er et vidt begrep, og kan innebære alt fra et intern kompetanseutvikling til en stor, internasjonal fagkonferanse. Vi sørger for at du oppnår det du ønsker med ditt arrangement,
uansett hvor på skalaen du befinner deg.

Vi kan bistå deg i hele prosessen fra planlegging til gjennomføring, og tilpasser leveransen etter ambisjoner og vekststrategi. For noen kunder sørger vi for at alle praktiske og tekniske aspekter er på plass.
I andre tilfeller håndterer vi kun deler av planleggingen, leveranser og gjennomføring.

Når Macsimum er involvert, får du som oppdragsgiver frihet og ro til å fokusere på det faglige innholdet, som alltid er den viktigste suksessfaktoren.

 • Strategisk rådgiving

  Vi kan bidra med strategisk rådgivning, og i samarbeid med oppdragsgiver komme frem til en tydelig målsetning for aktiviteten. Hvordan kan arrangementet i større eller mindre skala knyttes opp til en bredere markedsføringsstrategi og få en påvirkning utover selve arrangementet?

 • Prosjektledelse

  Macsimum sørger for unike og skreddersydde løsninger som gir den rette dynamikken i arrangementet, med tanke på alt fra lokale, tekniske løsninger, matservering og underholdning, til utforming av standområder og annen logistikk.

 • Konseptutvikling

  Vi er ofte med å sette en helhetlig profil for arrangementet, og bidrar til å bygge den til et merkevare. Vi etablerer også portaler for kommunikasjon, samt bistår i markedsføringen av arrangementet. Vi kan være med fra første ideprosess til evaluering i etterkant.

 • Digitale verktøy

  Macsimum leverer ulike IT-løsninger og tjenester skreddersydd for alle typer arrangementer. Dette kan være alt fra portal, billett- og adgangskontrollsystemer, infoskjermer og tilbakemeldingsfunksjoner.

 • Kreative tjenester

  Macsimum har en egen kreativ avdeling som kan bidra med alt fra grafisk design til konseptutvikling. Vårt fokus er på å skape grafiske uttrykk som gir en solid identitet og profil for arrangementene (profil, logo, brosjyrer etc). Mange av våre kunder benytter også disse tjenestene utover deltakelsen på våre arrangementer.

 • Gjennomføring

  Vi bidrar med alt praktisk under selve gjennomføringen, som adgangskontroll, helpdesk, partnerkoordinering, matlogistikk etc. Macsimum har bred kompetanse på hvordan en bygger opp et arrangement, slik at både arrangører, partnere og deltakere får maksimalt utbytte.

Samarbeidspartnere

Bright
Messetjeneste
Oslo Spektrum
Rockefeller
Flying Culinary Circus
adminTjenester